Leta på din skola!


Titta noga på pojkarna här ovan. Liknar de killarna som nyligen började i dina barns skola? Har du sett mamman hämta och lämna dem där? Någonstans i Sverige, gissningsvis i Stockholm eller i någon annan större stad, bor Frank, 11, och André, 9. Jag tror inte att deras mamma håller dem inlåsta hela dagarna så det är nog ganska troligt att de går i skolan. Antagligen inte i någon kommunal skola, jag föreställer mig att det är lättare att övertyga personalen på en mindre friskola eller privatskola att hålla tyst.

I höstas avslöjade Insider i TV3 hur otroligt vanligt det blivit under 00-talet att mammor kidnappar och gömmer undan sina barn. Det är skrämmande siffror – varje dag rövas fyra barn bort av den ene föräldern! Och i de allra flesta fall rör det sig inte alls om någon utländsk man som lämnar landet och stoppar undan barnet hos släktingar i Långtbortistan. Nej, de flesta kidnappare är mammor som med hjälp av hemliga nätverk lever gömda i Sverige, år ut och år in medan pappan sörjer sina barn och i bästa fall kanske hoppas på att få träffa dem en dag när de blivit vuxna. Ni måste se Insider. Klicka på länken och leta upp Insider från 29 oktober 2008.

http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php?TvSkin=tv3_se&PKVideoID=11693

Dessa mammor har en sak gemensamt – de bryr sig otroligt lite om sina barns rättigheter. Ett barn har rätt till båda sina föräldrar och deras släktingar, men det anser inte de här mammorna. De kan inte skilja på sig själva och barnet så när deras egen kärlek till mannen är slut, ska barnen också ”befrias” från honom. De börjar med att söka enskild vårdnad. Om mannen inte går med på detta, anklagar de honom för misshandel och/eller sexuella övergrepp på barnen. Där får många av dem sin vilja igenom, vem ger vårdnaden åt en man som varit misstänkt för övergrepp?

Men det finns faktiskt domstolar som ser igenom de falska anklagelserna och inser att de här mammorna inte är lämpliga och i stället ger vårdnaden till pappan. Det är då mammorna sticker. Det är då de dömer sina barn till ett liv på flykt, med ständiga hemligheter och lögner och framförallt – ett liv utan pappa.

Men hur går det till? Hur försörjer de sig och hur kan barnen gå i skolan utan att myndigheterna får kännedom om var? Jo, det beror på att en del kvinnojourer i vårt land anser sig stå ovanför lagen. Att domstolar som hört båda sidor beslutat att pappan är bättre på att ta hand om barnen, skiter de högaktningsfullt i. De är ju kvinnor, för guds skull! Kvinnor ”vet” att kvinnor aldrig ljuger, kvinnor ”vet” att pappor är monster som utövar sin makt genom att slå och skända alla i familjen och kvinnor ”vet” att de alltid har rätt att göra vad de vill med sina barn.

Landets kvinnojourer får miljoner kronor i statliga och kommunala bidrag varje år. Kvinnojouren Helga i Tranås lade över 300 0o0 bidragskronor på den mamma de hjälpte att hålla barnen gömda i sex år. Och ryktena om att det är kvinnojouren Kobra i Helsingborg som hjälper Franks och Andrés mamma att bryta mot lagen, blir allt kraftigare.

Jag mejlade Kobra i går för att låta dem få en chans att säga sitt. Så här skrev jag:

Eftersom jag vet att ni i föreningen Kobra tidigare engagerat er i NN:s försök att ta pojkarna Frank och André från deras pappa i Australien, vill jag ställa några frågor till er. Svaren har jag tänkt publicera på min blogg där jag skriver om kidnappningen.

1. Är det sant att Kobra hjälper kvinnor att i strid med lagen kidnappa sina barn?

2. Är det sant att ni har ett stort antal ”säkra hus” i landet där dessa mödrar och barn göms undan?

3. Om svaren på ovanstående är ja, hur försvarar ni er medverkan i brottslig verksamhet som grov egenmäktighet med barn?

Jag väntar fortfarande på svar. Med tanke på att Kobras förra ordförande Ulla Inezdotter är eller har varit aktiv i vänsterpartiet i Kristanstad och att nuvarande ordförande Carina Sällberg är styrelseledamot i folkpartiet i Helsingborg, är det väl av yttersta vikt för väljarna att få reda på om dessa folkvalda organiserar brottslig verksamhet eller ej?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s