Vinn en bok!


Ni missade ju alldeles tävlingen jag utlyste häromdagen! Den försvann nog i hela tragiken kring lilla Evelina. Nu gör vi ett nytt försök: Gissa vilka två riksdagspartier som var de enda som vid en enkät 2003 svarade att de tyckte det var fel att förutsätta att pappornas frånvaro i barnens liv berodde på papporna själva. Bara ni som inte var i Kristianstad och hörde mig tala om detta, får vara med! Men om någon av er andra svarar rätt skickar jag en bok i vinst.

Ni som bor i eller kring Malmö, vet ni om att Carolina Gynning och hennes mamma Agneta Gynning har utställning i Västra hamnen i helgen? Ett gyllene tillfälle att köpa fantastiskt vackra julklappar till någon man tycker om. Själv har jag Cat Power (till vänster) på väggen, en tavla jag älskar extra mycket för att Carolina sa att hon tänkte på mig när hon målade den.

Jag har också en liten skulptur av Agneta, som påminner lite i formen om en av de här figurerna till höger. Om jag hade haft 40 000 kronor över hade jag genast köpt mig en större skulptur av Agneta, de är så underbart fantastiska! Missa inte de här två begåvade konstnärerna som ställer ut på World Trade Center, Ljungmansgatan 12. Vernissage i morgon, öppet fredag, lördag och söndag. Passa på, för det kan nog dröja ett tag innan Carolina ställer ut igen.

6 svar till “Vinn en bok!

 1. Afrodite/Madde

  Jag vet precis vilken tavla jag skulle köpa.
  Den där grisen kommer ut ur underlivet skulle jag sätta helt centralt i vårt lilla hus.
  Jäklar vilken tavla!
  Och den är så JAG – vad fick jag nu det ifrån?
  Någon måste förklara för mig varför jag ens skrev så, hur kan den vara JAG?
  Hmm, tur att jag skall vaccinera mig i morgon.

  Trots att jag bara har träffat dig en gång Ingrid så kan jag se att den tavlan du har är DU på något sätt.

  Mvh
  Madde

 2. PabloHoney_4

  Jag gissar på KD och M

 3. Afrodite/Madde

  Men kom igen nu och gissa allihop 🙂

  Mvh
  Madde

 4. M och KD
  Boken. av nyfikenhet, lära nytt eftersom jag tror det oftast finns mer att lära mm

 5. Hoppas att jag inte är för sent ute med min gissning på partier : ) Ren chansning eftersom jag känner mig helt borta på den fronten. Fast inte helt, jag uteslöt ju både vänstern och sossarna rätt snabbt.. Det kan ju vara fel men men… M och Fp? Men Kd låter väldigt rätt fast om jag sätter ihop M och Kd så är det ju redan kört om jag tittar på föregående inlägg så jag kör på M och Fp.
  Mvh
  Sofia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s