Mer lögner från Eva-Britt Dahlström


Någon behagade i går skämta med Eva-Britt Dahlström. Hon fick ett mejl från någon som utgav sig för att vara jag och upplyste henne om att Rättssäkerhetsorganisationen överklagat lagmannens vid Blekinge tingsrätt beslut att låta henne sitta kvar som nämndeman. Eftersom jag inte mejlat henne, mejlade jag henne (!) och bad henne sluta ljuga. Hon svarade att jag visst mejlat henne, varpå jag bad henne skicka över det falska mejlet och fick detta svar:

Tyvärr- jag kastade det – men det kom från en AA adress med dina kommentarer och hela överklagandet-
Det kom även ett mail från den mannen som du har skrivit om i din bok på engelska. Jag kastade även det./Eva-Britt
Jag har ju lärt känna Eva-Britt Dahlström som en djupt ohederlig politiker med gräslig människosyn och ett diktatoriskt förhållningssätt till sina bloggläsare. Men jag trodde faktiskt inte att hon skulle låta direkta lögner ligga kvar. Jag har INTE mejlat henne och det är inte jag som ligger bakom överklagandet, det är Johann Binninge på Rättssäkerhetsorganisationen, RO. Däremot tycker jag att det är bra att han begärt överprövning eftersom Eva-Britt Dalhström är ett starkt hot mot rättssäkerheten för alla dem som hamnar i rättegångar och tvister i Blekinge tingsrätt. Det faktum att lagmannen Pia Johansson inte anser att Eva-Britt Dahlström är alltför färgad av sina fördomar för att kunna vara med och avgöra exempelvis vårdnadstvister, gör att man måste resa frågetecken för hela den tingsrätten. Undrar om Minpappa.nu-gruppen har satt tänderna i Blekinge tingsrätt än?
Mejlet som inte kom från mig var sannolikt klippt och klistrat från mitt förra blogginlägg och Johan Binninges kommentar med överklagandet. Och det hade ju Eva-Britt själv kunnat läsa sig till. Men Eva-Britt vill ju helst bara läsa och skriva om sådant hon redan ”vet”. Jag kan sätta en hundring på att Eva-Britt inte läst min bok Inte utan mina söner – ändå ”vet” hon att den innehåller faktafel och lögner. Det ”vet” Eva-Britt gissningsvis för att hon varit i kontakt med George Pesors före detta fru.
Kvinnan som fick sina barn tvångsomhändertagna sedan hon ringt polisen och påstått att George tänkte ta livet av sig själv och barnen i Sala silvergruva. Det spännande besöket i gruvan förvandlades till polisförhör för George och fosterhem för killarna. Kvinnan som fick besöksförbud i fosterhemmet för att hon påverkade barnen negativt, kvinnan som släpade med killarna på läkarundersökningar för att försöka bevisa sexövergrepp, kvinnan som ansågs vara en så dålig mor att både tingsrätt och hovrätt gav pappa George rätt att flytta till Australien för att skapa lugn och harmoni för barnen, kvinnan som fortsatte sina polisanmälningar tvärs över jordklotet, kvinnan som svor på Bibeln att hon inte skulle kidnappa sina barn. Kvinnan som kidnappade sina barn och höll dem fångna utan möjlighet att få kontakt med sin pappa, sina kompisar och sin skolgång i Melbourne. Kvinnan som dömdes till tio månaders fängelse för detta allvarliga brott.
Denna kvinna litar Eva-Britt Dahlström på. En dömd brottsling. Förstår ni varför det går emot allt sans och förnuft att låta henne sitta och döma människor i Blekinge tingsrätt? George Pesor mejlade henne och ni vet ju redan vad hon gjorde med det – hon kastade det. Men så här skrev han i alla fall:

Dear Eva Britt,

My name is George Pesor,

I have received some information from a Swedish Newspaper regarding some information “concerning serious and false assertions” that you are making in regards to me as a person and the case surrounding the kidnapping of Frank and Andre, including false assertions you have said in regards to Swedish Courts and Australian Courts handling of the matter.

I will be honest with you.

I am quite appalled at your judgment. Have you read all the court documents? Are you qualified to make assertions ? do you have full knowledge of the matter regarding the whole matter?

Today I will begin contact with a law firm in Sweden, to ascertain my position in relation to your unfounded allegations against me.

I expect and look forward to an explanation from yourself, In the hope  of resolving this matter amicably without legal recourse.

If you feel more comfortable in replying in Swedish, you may do so, as I speak fluent Swedish.

Yours Sincerely

George Pesor

Det är nu många som reagerar på Eva-Britt Dahlström. Läs Kimzha, Maukonen, Ramona Fransson, Mikael Karlsson och Daddy som dömer ut Sverige totalt som rättsstat. För den som inte satt sig in i problematiken låter kanske hans inlägg överdrivet och många säger nog: ”Men sååå kan det väl ändå inte vara? Inte i Sverige?” Tyvärr har Daddy rätt. De senaste årens feministiska indoktrinering av hela samhället har lett oss rakt i fördärvet, på så många olika plan. På universiteten ägnar man sig åt stolligheter som genuscertifiering i stället för att forska och ge eleverna bildning och kunskap. Nästan ingen vågar protestera, (ve den som inte rättar in sig i genusledet) men i dag går professor Bertil Holmlund till attack i Upsala Nya Tidning och jämställer genusscertifieringen med marxism-leninism av Sovjetmodell. Han har helt rätt, precis som Pelle Billing som skriver:

Det är dags att benämna genusvetenskapen vid sitt rätta namn: den är en ideologisk rörelse som först lyckades få egna universitetsinstitutioner runt om i Sverige, och nu vill den även börja kontrollera andra institutioner. Detta är skrämmande.

Ja, det är riktigt skrämmande. Genusvetenskap är förstås ingen vetenskap överhuvudtaget och man undrar hur i hela friden universiteten kunde gå på den bluffen? Men genustänkandet genomsyrar nu varenda myndighet och institution, även domstolarna. Att låta Eva-Britt Dahlström sitta med och avgöra vårdnadstvister eller påstådda brott mot kvinnofridslagen (hur kan vi ha en lag som bara gäller ena könet?) är som att låta en nazist avgöra om en judisk mamma eller en kristen pappa ska få vårdnaden. Nazisten kommer i tio fall av tio att välja pappan för nazisten är övertygad om att alla judar dricker små barns blod. Och Eva-Britt Dahlström kommer i tio fall av tio att välja mamman för Eva-Britt Dahlström är övertygad om att alla pappor är pedofiler, hustrumisshandlare och våldtäktsmän. Det har hon gång på gång bevisat i sin retorik på bloggen.

Jag vill inte tysta Eva-Britt, både hon och nazisterna och pedofilerna har rätt till sina åsikter och sina bloggar. Men jag vill inte att någon enda man ska riskera att dömas av henne. Man måste kräva mera av de folkvalda. När Eva-Britts gäng mejlar till mina arbetsgivare och kallar mig pedofilkramare är syftet att tysta mig och hindra andra människor från att höra sanningen om hur illa ställt det är med rättssäkerheten i vårt land och hur myndigheterna systematiskt berövar barn deras pappor. Jag tror att Eva-Britt hade trivts ganska bra i Sovjetunionen …

39 svar till “Mer lögner från Eva-Britt Dahlström

 1. Visst har EVB yttrandefrihet även fast hon är nämndeman men hon får ju räkna med att få utstå samma kritik som åklagare Hellegren fick utstå efter sina uttalanden om våldtäkter. Där var ju media snabba med och understryka hur det låg till bla slog man väl fast att på den avdelning med åklagare där Hillegren jobbade var det färre misstänkta våldtäkter som gick till åtal. Dags för media att föra en liknande gransking om hur tingsrätten i karskrona dömer i kvinno och barnmål. Var ju ett uppmärksammat fall där för ett par år sedan där en man var anklagad för våldtäkt och misshandel. Han blev frikänd sedan det visat sig att kvinnan förfalskat datumen i parets förlovningsringar.
  Hon åtalades för falsk tillvitelse, men blev om jag inte minns fel frikänd eller fick i varje fall ett mycket lågt straff för att tingsrätten tyckte synd om henne

 2. Jag hittade några artiklar om fallet
  http://www.blt.se/nyheter/blekinge/falska-forlovningsringar-skulle-fa-mannen-falld(220443).gm
  http://www.sydostran.se/index.52318—1.html

  Det skulle verkligen vara intressant att veta om EVB satt med vid förhandligarna när kvinnan var åtalad och frikändes.

 3. kimhZa Bremer

  Viktigt och bra inlägg, Ingrid!

 4. Nu hittade jag fram till din blogg! Ja denna människa verkar ha målat in sig i ett alldeles eget betonghörn, som hon har mycket svårt att ta sig ut från själv. Då får väl andra hjälpa henne med det!

  Hon känns som en relik från 70-talet, då jag själv var med i Grupp 8, men att hon håller på som hon gör nu har jag begripit är av samma skäl som att tex Marina Engan gör det. De har gått in i offerpositionen och kan inte frigöra sig från den.

  Och de överför detta på alla andra kvinnor och barn och därmed är papporna skurkarna. De kan inte skilja på sina egna skador och den värld, som finns utanför detta. Sorgligt.

 5. Jag skrev en av de första artiklarna om fallet. Muha utsattes för ett fruktansvärt brott av sitt barns mamma som ledde till att han satt fyra månader i häkte och dömdes till fem års fängelse av tingsrätten. Ingen lyssnade när Muha där sa att hennes dagbok måste vara falsk eftersom den var daterad 2001 och de inte träffades och förlovade sig förrän 2002. Detta viftades bort men i hovrätten visade Muha upp förlovningsringen för att bevisa att han talade sanning. Det var då hon fiskade fram de förfalskade ringarna och först då vaknade åklagaren och lät undersöka saken.

  Kvinnan åtalades sedan för bevisförvanskning men jag har inte hittat någon artikel som berättar hur det gick. Jag anser att hon dessutom borde ha åtalats för falsk tillvitelse och hon borde ha dömts till ett lika långt fängelsestraff som hon satte dit Muha på. Så länge det är straffritt att sätta dit sitt barns pappa för att bli av med honom, kommer ett antal kvinnor att göra det. Och så länge våra domstolar befolkas av människor som Eva-Britt Dahlström så kommer oskyldiga människor att dömas.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article321120.ab

 6. Katarina Folmer

  Ang fallet ni belyser i kommentatorsfältet från 2005;

  Kan inte uttala mig om domen då jag inte läst den, men vill göra en reflektion om vad som framkommer i nyhetsbevakningen. Det som är mest avslöjande är den länk som Narran sände från sydöstran, mannens skuld ändå indikeras tydligt och att hennes berättelse likt förbannat är trovärdig. Mannen eller advokaten tillåts inte yttra sig, endast lagmannen ”hon bara förbättrade bevisningen”
  Ja, för det fanns ju ingen överhuvudtaget, han dömdes ändå. Helt utan, bara på uppgifter, trots uppenbara skäl att beljuga den tilltalade. Vil domstolen rädda sitt skinn? Löpte SÖ med och trodde att ingen verkligen kan ljuga om något så fasansfullt..?
  Tydligen. BLT och AB (din artikel) valde andra vinklar när skuldfrågan föll. Vad ska det krävas för att en utpekad man ska bli frikänd från anklagelser helt, om inte ens domstolen ser det uppenbara?
  Men, i takt med att alltfler uppmärksammar rättssäkerheten hoppas jag att färre av dessa artiklar (som sydöstrans alltså) kommer att kunna skrivas i framtiden.
  Och jag tror vi närmar oss det.
  Självklart kan vi inte ha nämndemän med personliga övertygelser om skuld i svenska domstolar, innan bevisning läggs fram.

  Jag hoppas att överprövningsnämnden ser det uppenbara.

 7. Man kan verkligen fundera över lagman Pia Johanssons objektivitet. Hon är en önskeföreläsare för Carina Sällberg http://hd.se/helsingborg/2005/03/18/hon_kaempar_foer_barnens/
  och hon intervjuades i samma artikelserie som EBD i Allers som Leroy hänvisade till under ett tidigare inlägg. Ingrid, du kan väl läsa de artiklarna och kommentera dem.
  Angående historien med förlovningsringarna så friades kvinnan med motiveringen att hon inte försökt få någon oskyldig dömd. Jaså inte, fästmannen då? Man häpnar över domslutet och motiveringarna. Hon riskerade fyra års fängelse för förfalskade bevis (ringarna), men uppenbarligen hade hon också förfalskat dagböckerna som åtalet byggde på.

 8. Katarina Folmer

  Intressant, Maria. Saxat ur din artikel som du länkade till;

  ”På önskelistan står Pia Johansson, lagman i Blekinge, Monica Dahlström-Lannes, före detta vålds- och sexualbrottsutredare, Sven Å Christiansson, professor i psykologi, Nea Mellberg och Maria Eriksson som båda är fil dr i sociologi. Dessa är hårt engagerade i frågor om utnyttjade barn och våld mot kvinnor.”

  Att Monica Dahlström – Lannes och EvaBritt är bästisar är ju välkänt sedan länge. De andra känner jag inte till, och engagemanget är verkligen beundransvärt så länge det är äkta och man verkligen lyssnar på vad barnen säger och åberopar åtminstone tillstymmelse till bevis. Då har jag verkligen inga synpunkter på det.

  Men en grej jag reagerar på; dessa tre kvinnor talar alla så vackert om KUNSKAP. Vems kunskap?

  Var finns rättssäkerheten? Att inte bli dömd på en anklagelse som kan motbevisas, att lyfta fram fädernas rätt till sina barn? Att betraktas som oskyldig av medier/poliser/åklagare tills bevisningen är så gedigen att den utom allt rimligt tvivel fastställer skuld? När ska denna kunskap fram?
  När dessa grupper talar om kunskap, är det bara en kunskap som jag ser, eller rättare sagt övertygelse; övertygelse om att alla anklagelser är sanna.
  Betänk att en, två, femton procent är falska. Bara tänk tanken. Och räkna ..

  PS. S-Å christensen har kraftfullt reviderat sin syn på bortträngda minnen, tror han skulle vara en besvikelse för CS.

 9. Jösses, jag läste först nu Sydöstrans artikel. Vilken jävla skandal. Hur kunde man över huvud taget låta samma tingsrätt som fällt killen avgöra om tjejen ljög? Det är som att erkänna att de gick på en bluff, trodde på en lögnerska. Givetvis vill inte tingsrätten erkänna det, då kan ju folk få för sig att de inte utfärdar rättssäkra domar …
  Domen borde ha överklagats men den visar på ett utomordentligt tydligt sätt att kvinnor kommer undan med vad som helst. Om en man varit så förslagen att han förfalskat bevis hade han åkt dit så det hade tjongat om det. När en kvinna gör det vänder domstolen ut och in på sig själva för att hitta ursäkter åt henne. Och sig själva.
  Blekinge tingsrätt börjar kännas allt läskigare.

 10. Vaddå?
  Skitsnack !!
  Kastat inläggen?
  Det går normalt att plocka tillbaka dem från papperskorgen.
  OK, om man i sin tur tömt papperskorgen?

  Det går nog för kunniga datatekniker att plocka fram det ändå.

 11. Ja och när det gäller EPCAT – Bodström och andra överlevare samt bundsförvanter så är det förvånande att alla nämns eller kommenterar i hennes politiska bloggande.

  :

  http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1651&blogg=21247

  Andra rörelser eller personer som kämpar för barnens rätt verkar vara ok att ifrågasätta.

  Tragiskt att man inte ser objektivt och neutralt på frågan utan drivs av hat och påståenden.

  Det har inget med om att utreda Vilja, förmåga och lämplighet.

  Man utgår ifrån att bilden är en annan från början i stället för att vara neutral.

  Leroy

 12. Det som jag verkligen skulle vilja veta är om EVB varit med i någon av rättegångarna mot mannen. Han blev ju fälld i tingsrätten, men friad i hovrätten. Sen när kvinnan blir åtalad frikänner tingsrätten och slår indirekt fast att mannen är skyldig trots att han är frikänd av hovrätten. Är det så att EVB suttit med i någon av dessa rättegångar finns det verkligen fog för att hennes privata åsikter gör att hon inte klarar av att hålla sig objektiv

 13. Att dom inte kan fatta att den snurren som började med Liza och Mia´s agenda där man med påståenden övertalade och lobbade för att man kunde förändra umgängesrätten.

  Att det idag finns de som enbart baserat på påståenden vinner fördelar är ju så sjukt.

  När så många ser att det pågår då skall man väl välkomna en diskussion och utredning när till och med de som är kritiska säger att övergrepp är fel och de som begår övergrepp skall straffas skyndsamt.

  I stället för att påstå så borde man nog tänka om och läsa på lite mer hur en illa genomtänkt agenda gör att agerandet blir ifrågasatt.

  Man skall inte drivas av hat. Man måste vara beredd att tänka om vara diplomatisk, be de man trampat på eller pekat ut om förlåt om man skall få något förtroende tillbaka.

  Jag tycker nog Liza och Mia kan börja sen borde X-pressen mfl hänga på och be Michael, Osama Elisabeth Hermon, Föräldraorganisationer och Daddy, Ingrid C mfl som kämpar för barnens rätt om ursäkt. Inte som nu ifrågasätta det självklara man missat.

  De sjuka hatet är skrämmande. Då man till och med efter många år fortsätter att neka far och morföräldrar ens träffa barn barn.

  Jag tror inte dom önskar sina egna barn att fastna i den problematiken, själva inte få möjlighet att ta del.

  Leroy

  Leroy

 14. Katarina Folmer

  Narran. Inget svårt. Gå dit, sök i diariet på domar i brottmål från 2005(betäcknade B) och kolla. Tar dig en timme om du bor i närheten.

 15. Tyvärr bor jag inte i närheten och det är rätt syrt att begära ut kopior på domar

 16. Katarina Folmer

  Första tio sidorna är gratis, sen självkostnadspris på cirka en spänn sidan. Dyraste jag beställt hem gick på en hundring. Men du behöver målsnumret för servicen är inte så fantastisk att dom letar upp den för dig. Men det kanske du har, Ingrid?

 17. Det är ju två domar som är intressanta fast jag känner en person som bor i karlskrona som kanske kan hjälpa mig att kolla upp om hon satt med i någon av målen. Antingen mot mannen eller mot kvinnan.

 18. Ja, nu går EBD över till att låtsas förminska sig själv: ”jag, tydligen utgör ett så stort hot att man med alla medel ska försöka få bort mig både från partiet och som nämndeman.”

  Vi som kritiserar henne påstås inte ha något annat för oss än att ”skriva dumheter” om henne och vi gör det för att det går oss emot. Vad är det då som gått oss emot? Jo, att hon tagit bort våra kommentarer! Denna ”oförrätt” får oss att anmäla henne. Haha, fantastiskt!

  Hon bekräftar därmed den grandiosa självbild jag menar att hon lider av.

 19. Tycker mig skönja en hel del av narcissism och en god skopa självbelåtenhet att vi som inte gillar vad EBD står för bloggar om henne.
  Hon får uppmärksamhet !
  All slags PR är tydligen bra !

  Kan man hoppas att Partiet ej gillar den här uppmärksamheten ?

 20. Citat Dahlström:
  ”Inte heller läser jag varken Daddys blogg eller Ingrid Carlqvists eller andra som tydligen inte har något annat för sig än att skriva dumheter om mej.”

  Nej, jag kan tänka mig att det inte finns tid för det, Dahlström har väl fullt upp med att vara ett ”offer”.

  Citat Dahlström:
  ”Jag får mail som berättar.”

  Ja, jag kan tänka mig att det finns en hel stab av folk som inte har nåt annat för sig än att dammsuga allt som skrivs på internet och med andan i halsen maila detta till Dahlström.

 21. Det här skrev jag på Medborgare X’s blogg, men det passar nog här också :

  Fruktansvärt med en mamma som hyser sånt blint hat mot sina egna barn som EBD gör!!! För så vitt jag förstått saken är det söner hon har!? Man kan ju bara försöka föreställa sig hur det varit för dom att växa upp och veta att dom är hatade och utdömda redan från första början, och det av sin egen mor, ENBART p.g.a. sitt kön!! Skrämmande!!

  Och om dom en dag hamnar i situationen att dom har barn och ska skiljas, kommer deras egen mamma, barnens farmor, göra ALLT för att dom aldrig mer ska få se sina barn!!

  Eftersom det är dom åsikterna och attityderna hon luftar helt utan att någonsin tänka efter så måste man ju förutsätta att det gäller även hennes egna söner.. Dom är ju otäcka, pedofila våldsverkare!! Dom är ju MÄN!!

 22. Bitten!

  Jag såg det och du har fångat en viktig poäng i det jag skrev 18.56

  Man borde tänka om och på framtiden.

  Leroy

 23. Afrodite/Madde

  Åh, jag minns det fallet med förlovningsringarna.
  Jag sitter just nu helt chockad och känner mig oförmögen att ens kunna tänka.
  Jag börjar rent av frysa.
  Det här är så jäkla otäckt.
  Det gör riktigt ont inne i mig.
  Det känns som att jag levt i ett rosa skimmer trots att jag ansett mig gansla upplyst numera.
  Fy fan vad jag vill träffa den där jävla kärringen, men jag har väl bränt mitt skepp när det gäller EBD.
  Alltså hon beter sig på samma sätt som min sambos ex gör.
  Man kan ta henne med händerna i kakburken och ändå stå och blåneka till att ta just de kakorna.

  Hon är värre än jag någonsin kunde tänka mig.
  Hon är belsebub.
  Hon är ta mig sjutton satan själv.

  Jag måste ta in allt detta en runda till, det går bara runt.

  Mvh
  Madde

 24. EBD: senaste inlägg är taggat som ”debattkunskap”. Jag utgår från att det är hon själv som anser sig sitta inne med även just den kunskapen. Förutom allt annat hon ”vet”.

  Människan behöver adekvat vård. Snarast.

 25. Madde !

  Andas, ta det lugnt.

  På tal om ringarna .

  Tur att det går att visa till slut på en del av det vansinne som pågår.

  Antingen hinner samvete eller sanning i kapp de flesta.

  En del är förblindade av hat och vägrar tro på kärleken.

  För de har blivit svikna.

  De vägrar tro på att det finns andra bra människor.

  Leroy

 26. George Pesor

  It terrifies me to read your blogg Ingrid, about this person Eva Britt Dahlstrom.

  Thank God, she was not a jury member in the case of my children.

  This is a real serious issue for the safety of other citizens that should be before her.

  Does the Swedish Justice system not take this issue seriously??

  The situation would have to be one of the worst scandals I have ever heard.

  My thoughts go to the people that have been judged before her. Surely this would call for re-trials.

  People do not need her justice, they need a fair system that judges on the facts not pre-conceived ideas. It seems apparent that she has pre-conceived ideas.

  She even manged to give her thoughts on my case without any knowledge of the matter.

  I would say that this fact alone proves beyond doubt that this woman is totally unsuitable as a jury member, has she not heard of the word ”impartiality” by her actions she is undermining the justice system in Sweden. A very serious issue for the Courts to which I hope and trust are looking into this issue as you are informing the public of this betrayal of trust to do her job properly as a member of a jury.

  Finally, I can not be any clearer ” A VERY VERY SERIOUS ISSUE” which wide streching rammifications.

  George Pesor

 27. Det verkar onekligen finnas ett nätverk av ohederliga personer kring Eva-Britt Dahlström som borde synas närmare i sömmarna. Att Monica Dahlström Lannes inte har rent mjöl i påsen har varit känt en längre tid, men hon har fått hållas utan att bli granskad i detalj. Pia Johansson, Carina Sällberg, m.fl. behöver definitivt sättas under lupp och belysas betydligt mer. Det verkar onekligen vara en rejäl härva att rota i!

 28. Hon är förtappad damen, det kan inte finnas en möjlighet att hon får sitta kvar som nämndeman.
  Hon bär ju upp själva tesen för att kvinnor är ”honor by association” medan män är ”guilty by association” . Har själv försökt att tala med henne på hennes egn blogg men hon är inte öppen för dialog för ty i hennes värld så är män farliga och pappor som arbetar för barns rättigheter egoister. Snacka om dikotomiskt tänkande den kvinnan har!?

 29. George,

  Do you anderstand that we are writing on Swedish?
  I hope you do.

  Best regards
  Madde

 30. Afrodite/Madde

  Just det, jag skriver bara Madde nu istället för Afrodite/Madde, bara så att ni vet.

 31. Madde,
  George pratar och förstår svenska riktigt bra!
  Trevlig karl är han också!

 32. Det är lite intressant att notera att både Marina Engan och Eva-Britt Dahlström ‘vet’ vad som är sant utan att ha läst böckerna. Dahlström ‘vet’ att ”Inte utan mina söner” är felaktig och att mamman egentligen har rätt, utan att överhuvudtaget ha öppnat boken. Marina Engan visste för ett år sedan att Monica Antonssons ”Mia: Sanningen om Gömda” var felaktig utan att ha öppnat boken.

  Båda tror blint på kvinnor som säger sig ha blivit utsatta för övergrepp eller våld! Inga fakta i världen kan öppna deras ögon.

 33. Maukonen:
  Jättebra att George förstår vad vi skriver.

  George: En stor varm kram till dig, du är en förebild för många.

 34. Jag sätter på mig dumstruten.
  Jag såg inlägget, jag har läst boken FLERA gånger.
  Jag VET att du George kan både prata och förstå svenska.

  Jag skyller på ett att min hjärna närmar sig härdsmälta just nu.

  Mvh
  Madde

 35. Nu visar det sig att hon inte tillhör S-kvinnor alls.
  Maukonen: Jag har ocks tänkt på att hon trivs när det stormar kring henne och att det ger henne än mer energi.
  Hade hon inte varit så farlig så hade det varit bäst att helt strunta i henne.
  Men som det nu är så kan hon förberda sig på en ordentlig match.

  Leroy skrev något bra på Daddys blogg.

  Man skall inte leka med det som är allvarligt.

  Mvh
  Madde

 36. Ping: Läsvärt just nu « Ann-Mari's Blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s