Vi närmar oss den anonyma mejlaren


En duktig textanalytiker har granskat de anonyma mejlen som skickats till Villaliv och dess annonsörer och jämfört dessa med några kända bloggare som tillhör ”överlevarkretsen”. Var och en förstår ju att det inte kan vara Kjell-Åke Bjurkvist även om han verkar helt besatt av mig. Han skriver helt enkelt alldeles för virrigt och dåligt för att kunna ligga bakom mejlen. Inte för att de var särskilt välskrivna, men i jämförelse med KÅB höll de en något högre klass. Att det är någon av de helt besatta ”överlevarna” är, som jag ser det, solklart. Få andra finner en sådan njutning i att skriva fula ord och frossa i inbillade sexuella övergrepp. Så här skrev fegisen ”Kristina Lind” i mejlet som ledde till att Fredrik Lindbladh kickade mig från uppdraget som chefredaktör för Villaliv. Ett uppdrag som skulle gälla hela 2010 och alla de sju nummer som är planerade.

Ni annonserar i VillaLiv, en tidning som når ut till en mängd hushåll.

Är ni medvetna om chefsredaktören, Ingrid Carlqvist, privata bloggande?

Hon blandar samman sitt arbete med sitt privata bloggande tex har hon samma foto på sina bloggar som finns på VillaLiv, hon har hängt ut mail som sänts till hennes arbetsplats osv. Om man vet vilken tidning VillaLiv är, så känner man också mycket väl igen chefsredaktören på foto och namn.

Hon har tidigare haft för vana att besöka ”oskyldiga” pedofiler i fängelser och talat för deras sak. Okritiskt försvarar Ingrid Carlqvist alla män, som påstår sig vara skyldiga till övergrepp på kvinnor och barn. Ingrid Carlqvist är ökänd för detta.


Det räcker inte till längre för Ingrid Carqvist att förlöjliga, kränka och mobba vuxna – nu har Ingrid Carlqvist börjat att dra in oskyldiga barn i sitt krig mot statsfeminismen som, enligt henne, råder i samhället.

Hon sätter ut foton och namn på barn samtidigt som hon beskriver deras mödrar i mycket negativa ordalag och fäderna upphöjs till de yppersta av fadersgestalter.

Hur ställer sig ert företag till att barn hängs ut med både med foto, namn, personlig information och kränkande ord om mammorna?


Hur ställer sig ert företag till att chefsredaktören för en tidning, VillaLiv, där ni annonserar exploaterar barn på det sättet i sitt korståg?

I det sista fallet där Ingrid Carlqvist hänger ut barn på sin blogg, har polisen speglat datorn för en pappa och anser att materialet som pappan har i datorn är obehagligt men inte olagligt.

På de tusentals porrbilder och filmer man funnit flickor från 11 åringar och uppåt i tonårsskalan. De är fotograferade eller filmade i rosa barnrumsmiljöer med Hello Kitty motiv och Barbie i syfte att förstärka ”barntemat”, utan el minimalt med kläder, visande sina kön osv. Socialtjänsten beskriver barnen som ”klart minderåriga”. Pappan har på fråga under muntlig förberedelse i tingsrätten medgivit att han onanerar till bilderna. Att barnet varit ensam med sin pappa i bostaden när han både laddat ner och tittat på sitt material i datorn kan styrkas av logg-filer från hans dator.

Jag undrar hur ert företag ställer sig till onanerande till sexfoton och filmer på ”klart minderåriga”?

Står ert företag bakom VillaLivs chefsredaktörs privata åsikter?

Framförallt undrar jag hur ni i ert företag ställer er till att annonsera i en tidning där chefsredaktören försvarar att exploatera barn med både namn, foto, hemort?

Hur många av VillaLivs läsare vet att chefsredaktören försvarar bla rätten att onanera till minderåriga på porrfoton och filmer?

Hur många av era kunder vet idag om att ni annonserar ut era varor i en tidning där chefsredaktören försvarar onani till minderåriga?

MVH/Kristina

”Kristina” använde sig av en anonymitetstjänst när hon mejlade ut brevet mitt i natten. Mejladressen hon skickade det ifrån var 1919K@spray.se.

Är det någon av er som känner igen personens sätt att uttrycka sig? Textanalytikern fastnade för Sanna Ax, aka Motherwitch, läs mer om detta på Monica Antonssons blogg. Sanna Ax skriver nu på sin blogg att hon är totalt oskyldig, men det är ju lätt att hävda för någon som aldrig har trätt fram med sitt namn utan alltid gömt sig i anonyma bloggar. En sådan person använder sig förstås av en anonymitetstjänst som anonine. Men! Samma anonyma ip-nummer 188.126.81.202 har varit i farten på andra ställen denna natt, så nu dröjer det nog inte länge förrän den skyldiga är fast!

Jag tycker som Monica, att Sanna Ax och Marina Engan ska höra av sig till oss så att vi kan reda ut detta en gång för alla. Förstår ni inte själva att det verkligen inte gagnar er sak att ni anonymt baktalar oss som skriver den sanning ni så frenetiskt försöker dölja? Sanningen om att incestövergrepp inte är tillnärmelsevis så vanliga som ni påstår och att er häxjakt på pappor drabbar barnen som förlorar en älskad förälder. Att ni med näbbar och klor avfärdar PAS, Parental Alienation Syndrome, är verkligen inte konstigt. Det är ju det ni själva ägnat er åt i så många år. Den galna nämndemannen i Karlskrona berättar t ex i gamla Allersintervjuer att hon kidnappade sina barn från deras pappa som hon påstod hade utsatt barnen för övergrepp. Klart att sådana mammor inte vill att PAS ska finnas.

Vi andra tycker inte PAS är det minsta konstigt. Man kan kalla det vad man vill, men att en förälder kan påverka ett barn till att tycka illa om den andra föräldern genom att ständigt tala illa om denna, torde vara uppenbart för alla med ett normalt IQ,

21 svar till “Vi närmar oss den anonyma mejlaren

 1. Bra Ingrid! Dessa människor behöver stoppas! Självklart kan en mamma påverka ett barn att tycka illa om pappan. Jag är själv ett sådant barn. Min mamma tyckte bara att hon berättade sanningen. Det hon hade upplevt. Jag var hennes väninna mer än barn. Hon begrep inte att jag var ett barn riktigt. Och att barn alltid älskar sina båda föräldrar. Så mycket ansvar jag tog för dessa mina båda vuxna föräldrar, men nu är de förlåtna och döda bägge.

 2. Uppfattningen jag får när jag läser det mail du återspeglar är att personen som skrivit mailet får ett sexuellt rus eller en kick av att använda sig av orden Onani, Sexuella övergrepp och ordet pedofil.

  det är också märkbart att denna människa finner ett rus när denna skriver följande:
  ”Okritiskt försvarar Ingrid Carlqvist alla män, som påstår sig vara skyldiga till övergrepp på kvinnor och barn”

  Menar skribenten att den som dömts eller den som anklagats för ovanstående själv erkänt att den begått sexuella brott?

  Sen anklagar ju skribenten självaste tidningen också, Inte Ingrid, Inte någon annan utan just tidningen för följande:

  ”Hur ställer sig ert företag till att chefsredaktören för en tidning, VillaLiv, där ni annonserar exploaterar barn på det sättet i sitt korståg?”

  Vad jag kan utläsa av det menar skribenten att sjävaste Villaliv annonserar med pornografiskt barninnehåll eller använder sig av barn i sin marknadsföring eller i annonskampanjer..

  Detta tåls nog att tas upp med chefsredaktören.

 3. Ja nog trodde den fege anonyma mailaren att denne skulle sitta säkert bakom ett anonymt IP nr, så löjligt.
  Man är aldrig så anonym som man tror.
  På internet lämnas det avtryck vad man än är och med de rätta kontakterna så kommer det fram förr eller senare hur mycket man än försöker sopa igen spåren.

  Det som göms i snö kommer fram i tö.

  Det skall bli otroligt intressant att följa det som händer sedan.

  Förbannat fegt att göra så här istället för att helt enkelt stolpa fram till Ingrid och ta ett snack.
  Hon är ju inte precis anonym.

  Och du K-Å.
  Om du nu skall skriva skit om Ingrid så se till att din källa är tillförlitlig ovsett om det är du själv (vilket verkar mest troligt) eller någon annan.
  Är det någon annan så rekomenderar jag dig verkligen att byta källa då den personen inte heller är tillförlitlig.

  Jag vet att det finns ett gäng som tror på precis allt du skriver och det gör inte ett dugg eftersom det är en så liten krets.
  Få personer som skriver med flera nick, det blir ändå i slutänden ett väldigt litet antal personer.
  Så det spelar ingen roll att de hyllar dig, för det verkligt viktiga är trots allt det stora antalet med människor som tillsammans vill hjälpa barnen.

  Du och dina vänner behöver också se till att era aktioner håller.
  Det går inte att helt impulsivt kasta sig in i något utan att tänka, som tex med namninsamlingen.
  Vad i hela friden vill ni uppnå med den?
  Ett test för att se hur många ni kunde lura?
  Hur många tror ni att den lista skulle ha om de som faktiskt har insett sanningen fick stryka sina namn?

  Jag kan tänka mig att det smida planer nu mellan er lilla grupp.

 4. Här är föresten ett parad fel från mailaren.

  Visst har ni väl förstått att så fort orden: alla, alltid, aldrig är med så ringer i normala fall varningsklockor.

  Se här: ”Okritiskt försvarar Ingrid Carlqvist alla män, som påstår sig vara skyldiga till övergrepp på kvinnor och barn”

  Här står det ALLA män.
  Det förstår ni väl att detta är en överdrift som överstiger det mesta.
  Detta är skrivet av en människa som är dramatisk, som överdriver, som ljuger, som inte är verklighetsförankrad,.
  Det räcker nog så för ni har nog förstått vad jag vill få fram.

  Jag skulle inte kunna skriva att K-Å hatar alla pappor för att han är som han är och står för det han står för, det skulle vara en lögn.
  Skriver eller säger jag på det sättet så ringer självklart varningsklockorna hos de jag försöker få med mig.
  Dvs om jag inte plockar ihop en hel flock med människor som tycker det är bekvämast om andra tänker åt dom.

  Kopierar detta:
  ”Hon sätter ut foton och namn på barn samtidigt som hon beskriver deras mödrar i mycket negativa ordalag och fäderna upphöjs till de yppersta av fadersgestalter.

  Hur ställer sig ert företag till att barn hängs ut med både med foto, namn, personlig information och kränkande ord om mammorna?”

  Här hänger mailaren sig själv.
  Ena stunden är det bra dvs när det passar sitt (SINA) egna syften, tänker på tex Adam, Matilda (Evelina) och ett gäng till.

  När det sedan inte passar så skriks det i falsett så rösten spricker.

  Vilken dubbelmoral!!
  Så naivt att inte ens förstå att detta slår tillbaka på den sk skribenten.

  Kopierar igen:
  ”I det sista fallet där Ingrid Carlqvist hänger ut barn på sin blogg, har polisen speglat datorn för en pappa och anser att materialet som pappan har i datorn är obehagligt men inte olagligt”

  Men jisses.
  Detta är ju inte en sanning, detta är K-Å:s eget påhitt.
  Här snackar han ju så mycket strunt så inte ens anhängarna borde tro på honom, men de vill väl så gärna göra det så de bortser från det.
  Detta är ju tagit från namninsamlingen.
  DAAAHHHH, hur dum får man bli som tar med detta?!

  Anonym, jovisst – jisses.
  Skall du vara anonym så ansträng dig för sjutton då!

  Kopierar igen:
  ”Framförallt undrar jag hur ni i ert företag ställer er till att annonsera i en tidning där chefsredaktören försvarar att exploatera barn med både namn, foto, hemort?”

  Jag antar att du själv har sagt upp dig nu.
  Kasta inte sten i glashus.

  Just det, något annat.
  Jag skulle inte vilja vara pappa som kommer in med mitt barn till akuten på ett sjukhus i södra Sverige.

  Jaja, man baxtnar.

 5. Tycker mig känna igen skrivstilen i Villaliv mailet.

  Kan tyvärr ej mer på rak arm säga vem det kan tänkas vara men meningsuppbyggnaden och hur personen uttrycker sig är bekant.

  Otroligt fegt att använda ett anonymt IP för detta. Bevisar klart och tydligt att personen / personerna bakom denna förtalskampanj ej kan stå rak ryggat för sina åsikter och att de ej vill direkt bli konfronterade med konsekvenserna av sina handlingar.

  Tänk om dessa ynkryggar till tragiska personer kunde ha lika mycket råg i ryggen som Ingrid C och Monica A, då hade det minsann varit ett annat läge. Nu gömmer de sig och sprider sina vanföreställningar anonymt.

  Och den där (S)kvinnan i Blekinge ska vi inte tala om. Hon är tydligen med i S-kvinnorna, kanske obligatorium(?), men har inga uppdrag å S-kvinnornas vägnar. I alla fall om man ska tro de i den centrala styrelsen för S-kvinnorna. Att sedan blekinge kvinnan uttalar sig å S-kvinnornas vägnar/intresse i flera frågor, med anmärkningsvärda åsikter, verkar inte vara några problem (?).

 6. Hoppas att ni får fatt på dom onda trollen, så att dom dras fram i ljuset. Mörka makter tål inte ljus utan förgås.

  Kan inte heller låta bli att tänka på att dom förmodligen är inne både här och på andra ställen för att skaffa sig information.
  Då börjar dom antagligen att känna flåset i nacken nu.

  Det kan dom gott ha. haha 🙂

 7. Att personen döljer sig bakom anonymiseringstjänster indikerar klart och tydligt ett kriminellt uppsåt. Jag menar inte att folk som använder sådana tjänster är suspekta. Vad jag menar är att i detta specifika fallet, att dölja sig tyder på att personen vet att det är förtal och rent av olagligt.

 8. Precis Mikael Karlsson!

  Det är vad jag känner också när jag läser mailet. Man riktigt ser framför sig hur intensivt hon använder dessa ord.

  Det känns obehagligt sjukt och sexfixerat.

 9. Käraste Ingrid,

  Anonymt IP är långt ifrån att vara anonym på internet. Många slutsatser kan dras från exempelvis vilken sorts dator avsändaren har och vilket operativsystem osv osv.

  Det hade såklart hjälpt en del att se hela källan av mailen du fått.

  Hör av dig om du behöver hjälp att få fram hela källan.

 10. Man kan ju göra en Abuse anmälan hos Spray och Spray kollar upp ett och annat.

  Om det nu finns något konversations eller registrerings underlag kvar.

  Leroy

 11. Nu händer det som är menat skall hända.
  Det behövs inte mycket detektiv arbete för att se vilka som reagerar högst och mest på sina olika sätt.
  Den ena beter sig rabiat och på ett besatt sätt som avslöjar mer än ett IP.
  Den andra kryper iväg och gömmer sig.
  Den tredje är det bara så synd om.

  Har man rent mjöl i påsen behövs inte detta.
  Det är väl då märkvärdigt vad det skall vara svårt att stå för det man gör.

 12. kimhZa Bremer

  Ja, det här handlar verkligen om läskiga människor…

  Jag måste säga att det verkar finnas ett språkligt tonläge i mejlet som påminner ganska mycket om hur denna Sanna Ax uttrycker sig (på sin blogg). Jag tror att det är ett spår värt att följa upp.

  Det är ju också ställt utom allt tvivel att det är någon ur detta gäng. Inga andra hyser ju sådant agg mot Ingrid, inga andra ser henne som ett sådant hot – och inga andra är ju så besatta av detta ämne – och använder sig av så vedervärdiga metoder.

  Jag hoppas innerligt att ni får fram bevis.

  Det här är inte normala människor. Normala människor beter sig inte så här.

  Allt stöd i världen till dig, Ingrid!

 13. profanum_vulgus

  Fredrik måste ju vara utvecklingsstörd om han trodde på det. Skulle rätten ha bedömt barnpornografi som obehagligt men inte olagligt? Om flickorna nu var 11 år så skulle det ju vara solklart barnpornografibrott.

 14. PV, jag tror inte för ett ögonblick att FL trodde på det som stod i mejlen. Han var bara rädd för att annonsörerna skulle tro det och därmed sluta annonsera.
  Jag tycker också det är lite lustigt att KÅ och andra försöker få det till att jag inte alls blev kickad utan bara förlorade en upphandling. Säg mig då varför Villalivs mediaplan innehåller en stor bild på mig och en artikel av mig med rubriken Världens bästa Villaliv! Trycker man upp tusentals sådana innan man bestämt sig för vem som ska ha uppdraget under 2010?

 15. Det skall bli intressant att se hur K-Å skall slingra sig ur det här.

  Kanske dags för att poppa poppcorn 🙂

 16. Jag tänkte på en sak, Jag skulle inte bli alls förvånad om Kjell Åke Bjurstedt är inblandad i den dära mailhistorien, Kolla bara vad han söker sig till för grupper på Internett:

  http://blogg.aftonbladet.se/bjurkvist/2009/12/for-er-som-har-facebook-kolla-peddositerna-k-a

  Han uppmanar folk att söka sig till pedofilgrupper på Facebook.. Hur sjukt är inte det???

 17. Men herregud, karln är KORKAD. De där är inga pedofilgrupper utan grupper någon tagit över och bytt namn på. KÅB når nya nivåer.

 18. Ja ha… och det är sådana grupper som han drar sig till???

 19. Det är viktigt med balans. Och det har behövts att några försöker att balansera att män är alltid skyldiga och kvinnor är alltid oskyldiga. för så kan vi inte ha det.
  Att Ingrid Carlkvits engagemang får konsekvenser för henne är inget som förvånar. Att skriva om så känsliga saker, samtidigt som man är chefredaktör på en villaägartidning går inte ihop. Vanliga människor i villa vill helst slippa att tänka på sådana hemskt svåra problem som Ingrid Carlkvist tagit upp i sin blogg , de vill tänka på bergvärme , villskatt och blomsterrabbatter.
  Verkligheten ser ut så och det är det som styr ägaren och annonsörer.
  I Sverige så blir så man i bland chockad över verkligheten. Betyder det att vi lever i en drömvärld där vi tror att man kan göra allt vad man vill och lite till? Verkligheten kommer alltid ikapp. Det skulle vara bra att leva i den från början för alla. Inte minst för Liza Marklund t.ex.
  Jag försvarar inte dem som kontaktade Carlkvits arbetsgivare, men jag visste att något skulle hända förr eller senare.

 20. Då måste jag fråga dig, Mig och samtliga som skriver här, Om det nu skulle vara så illa att ha ett journalistiskt yrke och engagera sig i dessa frågor. Varför kan man då sitta som nämndeman i TR så som Eva-Britt Dahlström och inte få en enda repremand för det.. Inte ens åka ifrån posten. Detta med tanke på Eva-Britt Dalströms personliga uppfattning om barns rätt till båda sina föräldrar, Hon har ju trotts allt (enligt sig själv) fått gömma och hålla sina barn i från barnens pappa.

  Jag kan inte riktigt se paralellerna helt ärligt.

  Tidningen Villaliv har ju inte ens dessa frågor som intresse i tidningen.

 21. Till Mikael Krlsson,
  Jag menar att man tar en risk personligt när man engagerar sig i dessa frågor, på den icke politiskt korrekta sidan och det kanske Ingrid insett och varit beredd på att hon skulle få trubbel pga av sitt engegemang.

  Jag vill bara påtala hur verkligheten ser ut.
  En tidning som Villaliv vill naturligtvis inte förknippas med frågan på något som helst sätt.

  Det är inte lätt att gå emot, en i samhället vedertagen sanning, t.ex att kvinnor alltid är offer och män alltid är skydiga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s