Författaren

Sidan är under konstruktion

5 svar till “Författaren

 1. karl carlsson

  Jag har råkat ut för ett mycket egendomlig situation.Min hustru har vid två tillfällen varit mig otrogen(första gången var vi BARA förlovade) men hade lovat kärlek och trohet.Jag trodde att det bara blev så och vi kom till uppfattningen att vi trots allt kunde lappa ihop våra liv tillsammans,jag älskade trots allt henne så mycket. Efter ett år födde hon vårt först barn och gifte oss kyrkan och lovade trohet och kärlek till varandra.Men den nygifta spädbarnsmamman tog efter ett halvår en annan men som älskare och otrohet nummer två var ett faktum! Jag blev naturligtvis sårad och kände mig lurad och förnedrad. Jag sökte hjälp av en psykolog på en mansjour för att kunna hantera min ilska och förnedring.denna psykolog
  framhöll med skärpa att jag inte fick anklaga min hustru det var i lag förbjudet att anklaga henne för det i mina ögon ett svek,men han framhöll att om jag fortsatte att anklaga henne för hennes otrohet begick jag ett lagbrott:grov kvinnodridskränkning. det skulle kunna kosta mig flera års fängelse.Detta förhållande käns i mina ögon som något som ett mycket märklig lag,jag får alltså inte klandra henne för hennes svek förnedring. Kan detta verkligen vara så att hon utan vidare kan förnedra mig men jag åker i fängelde om jag på minsta sätt klandrar henne för hennes otro. vad är detta för en lag,kan detta verkligen vara med sanningen överstämmande lag?
  Karl Carlsson

 2. Nej, riktigt så stolligt är det inte! För att dömas för grov kvinnofridskränkning ska du ha misshandlat och våldtagit din fru. En anklagelse om otrohet är givetvis inget brott.

 3. Ingrid, radera helst ovanstående oseriösa kommentar! Ibland är du för snäll i dina svar. Jag tror inte ett ögonblick på att det finns någon ”Karl Carlsson” och att denne är ute i vällovliga syften.

 4. karl carlsson

  Till Maria. Detta är tyvärr den bistra verkligheten, Psokologen tillhör en en av göteborgs stads tillsatt grupp av psykologer kallad män i kris.Den är i allrahögsta grad verklig,Jag trodde tyvärr i min enfald att det fans hjälp för MIG att kunna få hjälp att få,men med en dåres envishet upprepar han sitt mantra: jag får under inga förhållande anklaga min hustru för hennes otro,HON kan känna sig grovt kränkt av att att jag i min sorg och förnedring anklagar henne för denna otrohet. den lag psykologen hänvisar till är att jag gör mig skyldig till grov kvinnofridskränkning. straffskalan är enligt honom 2-6år fängelse.mitt straff utan fängelse att jag skall gå och känna sorg och förnedring. Slå upp(män i kris så kan Du få bekraftelse på att detta inte är (som Du tror är lögn) utan den sorgliga verkligheten.
  mvh Karl Carlsson.

 5. Klas Stenberg

  Jag är åtalad för grov kvinnofridskränkning och jag har INTE våldtagit mitt ex.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s