Kontakt

Du når mig via ingridcarlqvist@gmail.com

30 svar till “Kontakt

 1. Hej Ingrid! känner inte till dig sen tidigare men är väldigt imponerad av det du skrivit. Ser fram emot ytterligare inlägg. Bra skrivet!

 2. Hur kan jag hitta min dotter Tyskland som mamman förde bort från Spanien där vi bodde??

 3. Steven!

  Du ska genast ta kontakt med Saknade Barns Nätverk! De är helt outstanding. Du når dem här:

  info@saknadebarn.org

  Lycka till!

 4. Tack Ingrid, ska göra det!!

 5. Ingrid, allt du skriver om Vid Radosh ar falskt.Det ar farligt att falskanklaga sina medmanniskor.Du ska se i framtiden att de har ljugit allt till dig och till de andra.

 6. Nino, Vids pappa, hör nu på mig. Det är du som ljuger och utsätter ditt och Annas barn för fruktansvärda övergrepp. Anna har nu ensam vårdnad i såväl Sverige som Bosnien och det är avgjort ända upp i högsta instans.

  Sätt nu Vids lycka och framtid före dig själv och kom hem till Sverige med pojken. Ge honom en chans att få leva ett normalt liv där både mamma och pappa ingår.

 7. Granska gärna Nea Mellberg bättre, hon ingår i styrgruppen för Centrum mot våld Umeå. Umeå’s chefsåklagare Annika Öster är ordförande i organisationen. En organisation som saknar insyn/tillsyn drivande vansinnade inställningar om att män är orsak till ALLT våld i nära relationer även om en kvinna skulle slå! Tillsyn samt insyn i organisationen saknas, kontaktmöjligheter finns inte till ledningen mer än vad jag nu vet, Annika Öster & Nea Mellberg. Chefsåklagaren hävdar att anmälan då brott visas mot ”medlemmar” i organisationen centrum mot våld skall ske mot deras dubbla anställning i respektive myndighet och inte mot organisationen.
  Organisationen indoktrinerar kvinnor/flickor och ett följdexempel nås här där centrum mot våld genom socialtjänsten Umeå’s försorg, Lisbeth Bengtsson, Göran Lundström samt Astrid Karlson indoktrinerat en kvinna och barn i sin villfarelse. Organisationen förmådde kvinnan av kinesisk härkomst att anmäla mannen för uppdiktade falsarier visade i domstol sanningslösa och åtalet ogillades på alla åtalspunkterna som var försök till misshandel, sexuellt ofredande mot mor och dotter. Effekten är skrämmande i centrum mot vålds taktik och jag ser dessa värre än diktaturen i Kina där min fru och styvdotter kommer ifrån. Efter en tid jag träffat min fru upptäckte jag att traffickers var inblandade i vår kontakt och organisationen centrum mot våld spelar nu den organiserade brottsligheten i händerna. http://umebloggen.se/trafficking
  Centrum mot våld är en queerfeministisk organisation indoktrinerade svaga människor i sin syn av sexualiteten, en syn som inte gagnar normalt heterosexuella flickor eller kvinnor utan försätter dessa människor i en identitetskris i sin villfarelse subventionerad genom Umeå Universitet att män är roten till allt ont och allt är mannens fel.

 8. Tack för en bra blogg.

 9. Keep up the good work.

 10. Tack för en otroligt givande blogg, Ingrid. Har suttit och läst den i snart en timme, och jag kan verkligen inte sluta.

  Keep up the good work. Och kom gärna med tips till mig ifall du har några. Jag har nämligen planer på att skriva en bok/satsa på en karriär inom journalistiken. På återseende!

 11. Ulf Jerneryd

  Att du, som kvinna, förmår hålla en så objektiv inställning i våldtäktsfall, är otroligt imponerande. Jag kan inte med ord uttrycka hur glad jag är att vissa kvinnor inser att alla män faktiskt inte är monster, att den allmänna inställningen i Sverige just nu är farligt nära ren hetsjakt och att det faktiskt inte GÅR att ångra sig dagen efter och kalla det våldtäkt. Vi har tillräckligt med faktiska, riktiga våldtäkter i vårt samhälle. Att slösa resurser på påhitt är riktigt jävla illa. Att en kvinna belyser detta är oerhört viktigt. Jag tackar dig.

 12. Hej Ingrid
  Tycker att du skriver mycket bra, inga överdrifter eller massa egna åsikter utan grund utan du försöker underbygga saker med fakta klart mer än dina kvinnliga motparter. Har inte sett min dotter på 2 år i en histora likande den du skrev om i din bok. Det ger styrka att veta att man inte står ensam i eländet utan att andra,inklusive kvinnor som dig observerar problemen med dagens maktfördelning i dessa frågor. Fortsätt på samma sätt

 13. Ping: ”Keith och Jag” av Ingrid Carlqvist, bokrecension. « Ann-Mari's Blogg

 14. Jane Karlsson

  Allt är inte alltid svart eller vitt som vi alla vet men ändå glömmer vi det ibland.

  Sedan min dotter startade en grupp på facebook, där hon bad om hjälp att få bo kvar hos mej, så har massor av människor skrivit om sin situation & alla vill ju ha vårdnaden om sina barn men alla bör ju inte ha det, tyvärr.
  Jag tycker att barnet ska ha rätt till båda sina föräldrar så långt det nu är möjligt men i min dotters fall så borde aldrig fadern ha fått någon vårdnad men det visade sej först efter att dottern tvingats bo hos fadern i 2,5 vecka.

  När min dotter föddes så vägrade fadern att ens se henne, vilket ledde till att jag mådde väldigt dålig. Sedan när dottern var 6år, så ville han plötslig ha vårdnaden, vilket han fick pga. flera anledningar bla. lögner, förtal & falskt vittnesmål.
  Allt som hände kan jag inte ta upp här men det var minst sagt otäckt.
  Jag blev efterlyst för grovegenmäktighet med barn men sedan när sanningen kom fram så ledde det till att jag fick ensam vårdnad igen.

  Jag önskar att de kunde ha riktiga vårdnadsutredningar här i Sverige, där båda föräldrarna, barn, boende m.m utreds. Det bör då vara en egen social avdelning som utför vårdnadsutredningen & inte de från barnskydd.
  Barnen behöver någon utomstående som enbart lyssnar & bryr sej om dem, någon som framför deras talan, någon de känner sej trygg med. Det är ju barnen det gäller i första hand & kan man inte ta hänsyn till barnens egen vilja i första hand utan sätter sej själv främst så kanske man inte bör ha vårdnaden?

  Mvh.Jane

 15. Ett annat fall av rättsröta i staten Sverige som tack och lov fick ett lyckligt slut, tack vare ett massivt försvarsarbete inför hovrättsförhandlingarna.

  http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article1387157/Ojamn-kamp-i-rattssalen.html

 16. hej Ingrid
  jag undrar om du eventuellt skulle vara intresserad av denna händelse
  en kidnappad flicka .. ppan har vunnit i rätten
  mamman har överklagat till högsta domstol och fått avslag .. flickan har varit saknad i 1 år nu ..
  pappan har fått träffa henne1 gång i mars förra året efter 8 månader sedan dess är hon borta … polisen behandlar pappan som kriminell och rasistiska utlåtanden har förekommit
  lögner och övertalsningsförsök av myndigheter har också förkommit där dem försökt få han att skriva 0på papper om att ge upp sin lilla flicka .. detta är bara kortfattat …
  kommer kontakta media efter påsk för att höra om även dem är intresserade behöver alla hjälp vi kan få
  du kan nå mig på mail om du är intresserad och där skickar jag sedan mitt tele nr
  tack för att du lyssnat … kanske du om inget annat kan komma med lite förslag på hur vi kan få polis och myndigheter att agera
  Mizana

 17. Tomislav 0707778742

  hej jag har börjat hunger strejk eftersom jag har inte sett mina två söta pojkar på 4 veckor och jag vet inte hur länge till ska de vara borta. Oavset att min sambo(kvinnan) har tagit lagen i sinna egna händer och spelar gud ingen kan göra nåt åt saken inte polisen,inte åklagaren eller social feminist imperijalisterna. Därför jag påbörjar en hunger strejk och protest mot denna feministisk faschistisk samhälle. Jag kontaktar dig Ingrid om du är intresserade av att vissa saningen vad händer med massor av barn när kvinnan bestämmär att ta lagen i egna händer och ingen vågar att göra nåt åt saken. Jag frågar först er om ni är intresserade, om jag för ingen svar då för jag vända mig till utlländs media som förhåpningsviss är mer objektiv och realistisk.
  en pappa, en förälldar, en MAN

 18. TACK för att du gör ett så grundligt och ärligt arbete!
  Hoppas du fortsätter i samma anda! Vi behöver fler som du!

  ps. vad hände med stämningen mot Södertälje? ds

 19. Tack för senast 🙂
  Riktigt bra skrivet av dig.

 20. vadskamanhetaidag

  Katastrof! sämsta jag läst på länge….jag har endast lust läst lite och du skriver som en idiot!
  ”Jag håller med honom. Jag kan inte begripa varför nästan alla svenska journalister och medier framställer Sverigedemokraterna som nästan- nazister”
  Nästan? Nästan? Nästan? fan kom å hjälp mig, sitt inte och snacka skit, för det första finns det INGET i det sammanhanget som heter nästan
  antingingen så påstår tidningen det eller som gör dom det inte, det finns inget som heter nästan
  man kan t.ex inte nästan vara anti-rasist.
  Sen hoppar vi lite till där du skriver
  När tåget återkommer till Stortorget har antalet motdemonstranter minskat drastiskt. Polisens taktik har lyckats – många ”antirasister” fastnar bakom de yttre avspärrningarna.
  OM nu inte sdu är rasister varför står där då antirasister?
  din såkallade artikel eller vad du kallar den för är idiot förklarad! släng gärna en kommentar till vadskamanhetaidag@hotmail.com

 21. Käre ”vadskamanhetaidag”!
  Kul att du läser min blogg. Tyvärr verkar du ha lite problem med läsförståelsen och all annan förståelse också. Tror du verkligen att ungdomar med en politisk åsikt förvandlas till rasister för att det står idioter som kallar sig antirasister och skriker på dem?
  Idioter? Ja, just det. Den som inte ställer upp på demokratins grundpelare om yttrandefrihet och demonstrationsfrihet är inget annat än en idiot.

 22. @ vadskamanhetaidag
  Handen på hjärtat, var det ”antirasister” som störde mötesfriheten på stortorget eller var det antidemokrater?
  Du som ”lust” läser lite kanske borde låta bli att ”lustläsa” och sätta dig in i den parlamentariska ordningen i Sverige och speciellt rätten till mötesfrihet.
  Det faktum att du skriver att Sverigedemokratisk Ungdom är rasister bevisar att du bryr dig inte ett dugg om något annat än ditt trångsynta sätt att se på folkvalda. Om du var på mötet så kunde du kanske se att det var MÄNNISKOR! som inte var av europeiskt ursprung i SDU’s tåg. och pöbeln som stog och vrålade/kastade knallskott/flaskor och annat som kan skada en medmänniska, var till större delen socialister och lättledda vilsekomna själar..
  Jag tycker det är tråkigt att du ”ts” (kallar dig för det för du vågar inte gå ut med ditt namn) inte kan forumlera dig på ett bättre sätt än att kalla en oberoende journalist för ”idiot”. Vad skulle Ingrid skrivit så att det passa dig? Ibland är det nog bättre att sätta sig på skolbänken eller läsa en god bok. (tips till dig ”ts”).

  Och om du undrar vad ”ts” betyder så står det för ”trångsynt” (googla det så förstår du vad jag menar).

  Ha ett underbart liv.
  Med vänlig hälsning
  Joakim Makkonen

 23. Bra Ingrid !!! stå upp för vad du tycker och för vad 90% av resten av folket tycker och tänker innaför väggarna i hemmen.

 24. Ville bara visa mitt stöd och säga tack för att du tar upp ”kampen” i denna frågan.
  Jag är själv drabbad och anklagad och polisanmäld för övergrepp på sonen jag har med mitt ex. Och är inne i utredning nr 2 av Soc nu.
  Så tack för din röst där ute och om jag kan göra något så hör av dig!!!

  MVH Patrik Lindberg

 25. Wow, trodde inte att det fanns folk som du i Sverige. Du är sann hjälte!

 26. Mycket bra att ta upp sånt som ingen annan vågar!.
  Kolla gärna in min blogg!

 27. Hej,
  Tack för ditt oberoende sätt att beskriva en verklighet som många förstår, men i grunden inte ”har rätt” att uttrycka. Tyckte detta beskrevs väl i ditt inlägg ”Malmö lördag: Gud bevare oss för “antirasister””. Du anar inte HUR rätt du har i din beskrivning. Om man tittar i kristallkulan för att se vart vi är på väg, så är det en skrämmande vardag vi har att se fram emot.

  ”tyck vad du vill bara du tycker som vi”…………..

  Jag har gjort en lång studie i ämnet för att höra vad folk tycker och av den framgår följande: Med få undantag så tycker alla som du beskriver, men om du ber dem att skriva under på det……….då blir det annat ljud i skällan.
  ”Man vill ju inte framstå som man fiskar i grumliga vatten.”

  Jag hoppas att du fortsätter att skriva med din vassa penna….Även om jag inte i alla stycken delar din uppfattning.

 28. Silver Lewinsky

  Tack för allt ditt arbete Ingrid!
  Jag stödjer dig helhjärtat.

 29. Får jag tippsa om IntrumCleaner, där finns människor som brinner för rättvisa. Men i ett korrumperat Sverige är inte det något som prioriteras. Hoppas du kan finna det forumet intressant .

 30. Hej Ingrid!
  Vilken frisk fläkt! Ge inte upp!
  Mvh!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s