Forskning och fakta

Sidan är under konstruktion

11 svar till “Forskning och fakta

 1. Vill se mer här…..

 2. Jag förstår det! Hinner aldrig …

 3. Sant. För trovärdighetens skull kan det nog inte vara tomt under denna rubrik. Särskilt när den nu finns.. Annars blir ju denna i övrigt kvalitativa blogg mest en tyckarsajt, i alla fall om man inte själv har upplevt liknande saker själva.

 4. Vet du att han din gulliga Keith ligger bakom Hallandsåsmorden. Brorsonen har förstört sitt liv, för att skydda ett as större än satan—-

 5. Hej jag längtar efter en ny dos av Ingrid…Sveriges vassaste penna…och defenitivt inte den slöaste kniven i lådan..!

  Jag vill passa på att önska dig Ingrid ett Gott Nytt År och hoppas att du fortfarande har jobb som inbringar kosing till frukostar, luncher, middagar och hyror…trots att att du står upp för värden i Sverige som ingen annan törs ta i och för det straffats med avsked…!

  Hade jag varit rik hade jag startat en tidning och anställt dig på stuberten..!

  //GandalfGrå

 6. Hej Gandalf!
  Tack för dina vänliga ord. Jag har lämnat manus till två böcker i höst och inte haft tid att blogga. Ska försöka bättre mig under 2012!

 7. hej
  Ingrid läste här lite du ska få mera av mig ett barn som som går igenom incest får psykoser när de själva får barn för de gick igenom incest som liten. För de inte fick vara barn själva .

 8. Tord A. Larsson

  Hej Ingrid!
  Detta är något som jag har längtat efter och letat efter! Att det äntligen kan hända något på den fria intellektuella fronten där det bedrivs en (förhoppningsvis) faktabaserad debatt.
  Hur blir man medlem i ”Tryckfrihetssällskapet”?

  MVH

 9. Hej Tord!

  Gå in på vår hemsida http://www.tryckfrihet.com. Så fort vi har ordnat med ett BG-nummer kan vi börja ta emot medlemsansökningar.

  Om du vill komma på mötet på tisdag 31 jan är det hög tid att anmäla sig. Mejla till info@tryckfrihet.com

 10. Haha. Ska jag tolka det faktum att det är tomt här som ett erkännande att du helt saknar fakta och forskning? Det var väl det enda jag kunde instämma i på den här hemsidan i så fall.

 11. Nej, Robban. Tiden räcker tyvärr aldrig till och jag har nästan inte alls bloggat det senaste året så jag har helt enkelt glömt det. Gör om sidan nu så du ska snart kunna sluta reta dig på detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s