Jag har blivit Carlqvist-affären!


Man måste nog ändå skratta mitt upp i allt eländet. Jag har blivit Carlqvist-affären! Det känns viktigt på något sätt, lite som den berömda rättsröteskandalen i Hajbyaffären och förhoppningsvis inte lika solkigt som Sahlin-affären. Fast hon kom å andra sidan tillbaka upp i toppen några år efter sin affär.

Fast jag tänkte nog inte vänta flera år tills jag svingar mig uppåt igen! Nu är jag det vidriga lilla krypet som förtalat mig på spåren … Bäva månde du, din kriminella lilla ynkrygg, som sitter i nattens mörker och skickar lögnaktiga mejl om mig. Snart är jag ifatt dig.

Carlqvist-affären

Är det Catarina Hurtigs fel?!

Dagens Juridik

Mr Galahad

Ni har väl läst min debattartikel i Expressen i dag?

I morgon rekommenderar jag Medierna i P1. Exakt 11.03 börjar programmet som har ett inslag om mig.

23 svar till “Jag har blivit Carlqvist-affären!

 1. Kör hårt! Din röst behövs så oerhört väl!

 2. Ingen Toblerone i bakfickan ??? 😉

 3. Vi vet ju alla vad en bananrepublik är. I dessa har medborgarna inte grundlagsskydd och korruptionen bland polis och åklagare är omfattande. Pengar köper tystnad. Pressen och allmänheten vågar inte yttra sig för då kan både det ena och det andra hända.

  Nu har Sverige visat vägen igen och blivit pionjärer i hela världen. Numera har begreppet BANANMONARKI myntats för Sverige. Grattis? Är det därför vi har gult i vår fana?! Blått för att vi är så blåögda?

 4. Tänk om denna ”affär” även kunde bära med sig något positivt, att någon journalist skulle gå utanför ”affären” och fråga sig vad det hela handlar om och helt plötsligt upptäcka att det finns något ruttet i staten Sverige…

 5. Jag kan se Ingrid smyga i busken (OBS i skogen) och likt en katt kura ihop sig, piska med svansen, rätta in fötterna under kroppen, fokusera, fokusera, fokusera och DÄR flög ett mail upp och Ingrid spänner musklerna, med en fullständig kontroll tar hon sats och med ett elegant språng lyfter hon från marken.
  Hon sträcker den högra tassen (förlåt handen) något högre än den vänstra och luckas att nappa åt sig mailet.
  Hon landar i fullständig balans.
  Hon sätter sig ner.
  Andas.
  Hon har fått sitt byte.

  Eller, var det katten hemma jag tänker på som lurpassade på en skadskjuten skata.

 6. Jag har upptäkt att Expressen censurerar kommentarer som stöder dig och som uppmanar din fd chef att avgå.Men häxgänget har hittat till expressen artikeln och de får kommentera fritt

 7. narran!

  Är du förvånad?

 8. Hej, jag vill säga att dit debatt artikel du skrev i Expressen idag verkligen öppnade mina ögon. Jag har tänkt försök kolla på din blogg, det skulle däremot vara enklare om jag skulle kunna prenumenera på din blogg på nått sätt som jag gör på många andra bloggar, så att man får updateringar på den till ens e-post adress. Tyvär hittar jag ingen knapp på din sida, många bloggare har en sådan, Jag tror fler skulle lätttare kunna följa din blogg då. Vilket skulle bidra till att du når ut till fler människor.

  Lycka till i framtiden, Sebastian.

  Mvh, Sebastian.

 9. Bara nita fast de där hysteriska, förljugna och perversa bondkärringarna, Ingrid!
  /Alexis

 10. Ingrid,

  Vill bara uttrycka mitt varma och helhjärtade stöd för dig. Jag vet inte vad som driver modiga kvinnor som du och t.ex. Tanja Bergkvist och vad som ger er mod att ställa er på barrikaderna mot det enorma extremfeministiska krigsmaskineri ni utmanar, men jag är verkligen imponerad. Att simultant utmana såväl 1:a, 2:a och 3:e statsmakten , kommuners allsmäktiga tjänstemän och dessutom den numera mycket makthungriga genus”forsknings”industrin är verkligen inget för veklingar.

  Jag beklagar att mitt företag fortfarande är alldeles för litet för att omedelbart erbjuda dig nytt jobb som CIO e. dyl. Hade gärna gjort det annars, men hoppas att det finns fler därute som kan känna igen god kvalité när dom ser den och kanske dessutom har ett bättre jobb åt dig.

 11. …. och så hoppas jag verkligen att du kan få tag på, och kungligt hänga ut de där ynkliga, ryggradslösa, yttrandefrihetsfientliga kräken som skickat mailen.

  … och – det här är visserligen elakt av mig – men jag hoppas att det visar sig att mailen var skickade från Nationella Sekretariatet för Genusforskning e. dyl.

  [man får väl göra önskelistor så här i juletid … 🙂 ]

 12. Heja dig! Fortsätt skriva! Du har hjälpt en närstående till mig i mångt och mycket, framförallt stöttat och lyssnat. För det vill jag tacka dig av hela mitt hjärta!

  Anna

 13. Här har fi ett annat gäng fega uslingar som ringde runt till arbetsgivare. En av de mest aktiva var denna fega falska smutsiga råtta
  http://www.yakida.se/index1.html

 14. Ingrid!

  Bra inslag i Medierna! Kul att få höra din röst.

 15. Ingrid instämmer med Medborgare X!

 16. Jäklar, jag missade det.
  Visst är det så att man kan lyssna på lyssna på det i efterhand?
  Måste leta, leta…

 17. Vill bara ge mitt fulla stöd för det du gör, hoppas du landar ännu starkare.

 18. kimhZa Bremer

  Jag tyckte du var bra i Medierna! Men jag förundras ändå över hur mycket beröringsskräck det verkar finnas för de frågor som det handlar om…, även från denna redaktions sida.

 19. Ingrid (med flera)

  Jag är rädd för att det var jag som gjorde det till ”Carlqvist-affären” det kunde lika gärna blivit Villalivskandalen men från början var det bara ett sätt att ”tagga” inläggen på bloggen och jag visste inte vilket företag som bar ansvaret när jag skrev det hela.

  Jag är fortfarande inte säker på om Villaliv hade ekonomiska orsaker via sina kunder eller om Villalivs annonsörer tvärtom ansåg ditt bloggande var ok Ingrid. Fast enligt Villaliv själva (eller vem det nu var) spelar det ju ingen roll, de ansåg ju att även om det som påstods var falskt skulle de agera.

  Alternativt ljög de sig blå och agerade i själva verket på innehållet i bloggen, inte innehållet i de anonyma spräp och hotelsebrev som skickats. I vilket fall som helst, det jag kallade Carlqvist-affären var angreppet mot yttrandefriheten i allmänhet och angreppet mot Ingrid Carlqvist möjlighet att bruka den i synnerhet.

  På bloggen Aktivarum är alla inlägg på ämnet skrivna under kategorin Yttrandefrihet. Ur det perspektivet var inte taggen på skämt. Hur viktig affären blir hänger sedan såklart på allmänheten men vi tycker definitivt inte det är en småsak att bara personer med en viss åsikt får behålla sina jobb trots att de sköter jobben ifråga galant.

  Jag beklagar om detta låter opersonligt, det är isåfall inte alls avsikten. Jag tycker som medmänniska det är skamligt hur du behandlats Ingrid, jag tycker personligen att ditt engagemang för rättssäkerhet och mot falska/ogrundade ämnen är fantastiskt bra.

  När jag säger det är skamligt hur du behandlats menar jag inte bara de senaste dagarna. De metoder som dina opponenter har är retoriskt vidriga, typisk Ad-hominem att attackera personen när de saknar argument som övertygar. Att du fick stänga bloggen tidigare pga dessa personangrepp är redan det riktigt illa.

  Men när du inte ens får marknadsföra den bok du med hårt arbete sammanställt utan att bli föremål för denna form av anonyma hot då är måttet rågat! Dessa personer har ju fullkomligt missat skillnaden mellan åsikter och person.

  De skulle skrivet egna böcker, sedan kunde ni mötas och debattera olika åsikter i TV-studion och så får svenska folket själva bestämma vad de tycker är mest trovärdigt, men då måste de ju förståss visa sina egna ansikten också och ta risken att det inte är deras åsikter som är mest populära där det räknas.

  De kanske oroar sig för vem som skulle vinna en sådan ”röstning”?

  För att avsluta och summera, vi på Aktivarum behandlade och beskrev detta som något viktigt för att vi anser det faktiskt är något viktigt. Och då menar vi både yttrandefrihet i allmänhet och detta exempel i synnerhet. Skulle du själv ha andra perspektiv kommer vi såklart att ta dem i beaktande när vi skriver nästa inlägg på ämnet.

  Mvh Erik

 20. Tommy Jonsson

  Grattis att du är spöket i spåret. Är det inte också så att du med tanke på dina konsekvenserna kan överklaga den nedlagda polisanmälan i ett antal steg till en överåklagare, när du har mera kött på benen.

 21. Tommy Jonsson

  Klart Ingrid att du var bra i Medierna. Det har du varit långt innan i muntlig framställning. Jag minns dig mycket väl från ditt föredrag på medborgarhuset i Stockholm i mitten på 90-talet.

 22. Kan de återkommande stavfelen i hatmailen, som aktivarum har nämnt, vara någon hjälp i uppspårningen?
  /Alexis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s