Nu försöker de tysta mig igen!


Det är patetiskt och skrämmande på samma gång – nu är det någon som gör ett försök att tysta mig igen. Sist var det ju kvinnojouren Kobra i Helsingborg som skrev till mina styrelsekolleger i Publicistklubben i syfte att försöka få dem att hindra mig från att uttrycka min grundlagsstadgade rätt till yttrandefrihet.

Nu är det en anonym Moa som tagit sig för att skriva till varenda en på tidningen Villaliv som jag är chefredaktör för – ett uppdrag som givetvis inte på något vis har något med min blogg att göra – och komma med infama påståenden om att jag är pedofilvän. Egentligen är jag inte särskilt förvånad, men det är ju faktiskt obehagligt att någon sprider lögner om mig till mina arbetskamrater. Ja, ni tror väl inte att Moa, den fega stackaren som inte vågar sätta ut sitt fulla namn och adress, mejlade sin ljugardrapa till mig?!

För den som läser min blogg regelbundet är det uppenbart att Moa tillskriver mig åsikter som jag inte har. Hur som helst tänker jag besvara dumheterna, en efter en. Det kursiva är Moas brev, det inom parentes är mina svar.

Hejsan! Jag har under en tid på internet besökt Ingrid Carlqvists blogg och blivit riktigt förskräckt över Villalivs chefredaktörs åsikter. Ingrid försvarar män som är dömda för sexuella övergrepp på barn och kvinnor.

(Ja, som varje hedervärd medborgare med rättspatos försöker jag avslöja rättsskandaler i vårt land. Jag har sedan jag började bevaka de här frågorna för femton år sedan skrivit om i princip alla de fall som tas upp i Hans Gunnar Axbergs bok ”Felaktigt dömda”, män som senare har beviljats resning och rentvåtts från alla misstankar. Något jag gjort trots kraftigt motstånd från de redaktioner där jag varit anställd, och som jag därför är extra stolt över.)

Det finns flera bloggare som beskriver sig som ”lagliga pedofiler” som ser hennes blogg som en ventil för dem, hon tillåter dem att sprida sitt budskap.

(Jaså, vilka då? De flesta som kommenterar på min blogg är väl pålästa och/eller själv drabbade av rättsrötan och de som bär sig dumt åt genom att kränka andra eller propagera för kriminella handlingar har jag genomgående raderat.)

En man skrev mycket hos Ingrid, tills dess att ett stort antal läsare uppmärksammade henne på vad som stod i hans blogg och vad det stod för. Då fick han inte skriva längre. Mannen fick sedemera sin blogg raderad av sajtägaren pga sina åsikter i pedofilfrågan.

(Om man som jag väljer att ha öppna kommentarer för att främja en öppen debatt så händer det ibland att man får besök som man önskar att man sluppit. För flera månader sedan fick jag besök av en person som skrev helt rimliga kommentarer men sedan visade sig propagera för pedofili på sin egen blogg. I samma ögonblick som jag fick vetskap om detta, raderade jag hans kommentarer och bad honom försvinna vilket han också gjorde. Han befann sig på min blogg i högst ett par dagar och jag agerade redan när den allra första läsaren som gjorde mig uppmärksam på de åsikter han spred på sin egen blogg.)

Trotts detta, härbärgerar Ingrid fortfarande människor med mycket suspekta åsikter i fråga om pedofili, incest, sexualitet med barn osv.

(Nej, det tror jag inte alls. Men precis som alla andra bloggare med öppna kommentarer så har jag ingen aning om vilka som läser min blogg och vilka åsikter de har hemma på kammaren. Men i mina kommentatorsfält är det ingen som propagerar för pedofili, incest, sexualitet med barn. Detta är fria fantasier från Moa.)

Ingrid har tagit som sin mission att arbeta för män och mäns rättigheter som fäder och som män. Ett mycket lovvärt arbete som kantas av besök på olika fängelser där hon träffar och samtalar med män som är dömda för att ha förgripigt sig på barn. Hon försvarar sedan dessa med stor iver.

(Jag försvarar pappors rätt att vara pappor. Jag är starkt kritisk mot kvinnor som slänger papporna på sophögen för kasserade relationsrester och bara för att de själva vill bestämma allt om barnen kidnappar dem från papporna och falskanklagar dem för incest och andra ohyggliga ting. Envar som INTE försvarar pappor i denna position, borde enligt min åsikt skämmas ögonen ur sig. Och vad vet du Moa om mina besök på fängelser?! Under min tid som kvällstidningsreporter hände det att jag besökte fängelser men det är många år sedan nu. Och varför tycker du det är lovvärt när du sedan försöker hindra mig från att avslöja rättsskandaler?)

Hon talar sig varm för att barn blir hjärntvättade och får sk falska minnen (FMS) inplanterade hos sig av psykologer, socialarbetare samt mammor och andra närstående som drabbats av PAS. PAS finns inte som diagnos, domstolar tar avstånd från Gardners teorier pga att den inte är vetenskapligt underbyggd, är pedofilvänlig m.m.

(Kvalificerat skitsnack. PAS är visserligen ännu inte godkänt av svenska myndigheter men det är såvitt jag begriper bara en tidsfråga. Nyligen avkunnades två domar som jag skrev om här:

http://ingrid-carlqvist.blogspot.com/2009/06/tva-domar-som-inger-hopp.html

där man hänvisar till PAS. Lena Hellblom Sjögren som var sakkunnig i båda dessa rättegångar har nyligen beviljats 350 000 kronor i anslag från den mycket ansedda Torsten Söderbergs stiftelse för att sammanställa sitt digra material till nytta för alla som är intresserade av hur barn mår i svåra vårdnadskonflikter och hur de drabbas av Parental Alienation Syndrome. Givetvis är detta inget som Moa vill kännas vid, för hon lever säkert i villfarelsen att hon och hennes medsystrar jobbar för ”barnens bästa” när de fyller sina barn med hat mot pappa från vilken de fått hälften av sina gener. Sådana barn mår i Moas värld alldeles toppen!)

http://www.soderbergsstiftelser.se/Torsten_och_Ragnar_S%C3%B6derbergs_stiftelser/Projektsammanfattningar_2008_%E2%80%94_%C3%96vrigt.html#14.)

Samtidigt skriver Ingrid en bok med ett medium, som tar fram minnen från tidigare liv osv.. Barn kan inte minnas vad som hänt dem i detta liv, men genom medium kan man styrka vad som skett i tidigare liv.

(Ja, Moa nu blir det rörigt, eller hur?! Tänk så fräckt av mig att hjälpa Benny Rosenqvist att skriva en bok om vad han upplever om livet här på jorden och på andra sidan!)

Ingrid anser att Barnahus (som Rädda Barnen bla står bakom) är barnmisshandel. Barnahusen är framarbetade för att kunna ge barn som man misstänker blivit misshandlade/sexuellt utnyttjade bästa möjliga omhändertagande med en samlad expertis på ett ställe. Samlad expertis ger bla fördelen med att barnet slipper bli omkringforslat, berätta samma sak flera gånger, komma till olika miljöer (en del är inte barnanpassade) osv. Barnahus är till för att barnen ska få så säker miljö som det bara går, utan att behöva möta nya miljöer varje gång.

(Till skillnad från Moa har jag sett videofilmer från Barnhusets polisförhör med små barn. Det de sysslar med är kvalificerad barnmisshandel, det är bara att läsa mina inlägg om detta för att förstå att det de gör sannerligen inte är för barnens bästa utan bara för mammornas bästa. De mammor som vill bli av med papporna, vill säga.)

Ingrids ser inte till barnens behov, utan till de möjliga förgriparnas behov.

(Jag ser till barnens behov av friska föräldrar, deras rätt att få älska och umgås med båda sina föräldrar och dessutom ser jag till alla svenskars rätt till rättvisa rättegångar.)

Hon har skrivit om en pappa som hängt ut sitt barn fullständigt under året. Pappan har inte vårdnaden om barnet. Han skriver de mest vedervärdiga saker om mamman, mormor, myndigheterna som följer de lagar vi har, hotar att hänga ut myndighetspersoner som bara gör sitt arbete, visar foton på barnet, skriver ut barnets namn, spelar in samtal som också läggs ut osv. Barnet blir helt utlämnad av bla Ingrid och hon anser att det den här pappan gör ska flera pappor göra!

(Daddy är en pappa som tagit steget att låta alla följa hans kamp för sin dotter i realtid. Med inspelningar och annat visar han gång på gång hur ruttet systemet är och hur lite det ser till barnens behov. Tacka sjutton för att Moa och hennes gelikar darrar av skräck – det var ju inte meningen att deras vedervärdiga metoder skulle komma till allmänhetens kännedom!)

Barnet är totalt bortglömt och Ingrid anser att mobben på internet ska avgöra vem som ska ha vårdnaden och fälla domar istället för de instanser som är satta att göra detta.

(Ingrid anser att det är varje medborgares rättighet och skyldighet att angripa orättvisor var man än upptäcker dem.)

Det är BRA att se hur rättsväsendet, myndigheter osv arbetar och det är BRA att diskutera detta. Men inte på barnens bekostnad som Ingrid uppmanar till! Barnen är helt bortglömda, barnperspektivet är helt glömt och det är de vuxna papporna och männen som ska vinna på allt. Ingrid försvarar män bara för att de är män, inte för att de är oskyldiga till vad de anklagas för i form av incest/pedofili eller blir dömda för sexuella övergrepp. De är oskyldiga till allt, för att de är män.

(Detta är så lögnaktigt och vidrigt att jag helst hade låtit bli att svara över huvud taget. Men för att inte någon ska sväva i något som helst tvivelsmål så vill jag här göra fullständigt klart:
1. Jag tycker att incest och sexuella övergrepp är förfärliga brott som inget barn borde utsättas för.
2. De kriminella pedofiler som bevisligen har utsatt sina eller andras barn för övergrepp bör straffas hårt för detta.
3. Jag tror inte på varenda pappa/man som påstår att han är oskyldig. Jag går igenom all fakta i målet och tvingas därefter konstatera att en OHYGGLIG MASSA MÄN anklagas, åtalas och döms HELT UTAN BEVIS för brott som de UPPENBARLIGEN INTE HAR BEGÅTT. Detta är en rättsskandal vars make man får gå ända tillbaka till 1600-talet för att hitta.
4. Jag tänker fortsätta att skriva om denna rättsskandal tills man tillsatt en sanningskommission som går till botten med all rättsröta i Sverige. Jag tänker fortsätta kämpa för barnens rätt till båda sina föräldrar MOT mammor som anser sig stå över lagen och själva kunna bestämma om alls eller i vilken omfattning deras barn ska få träffa sina pappor. Jag tänker avslöja allt jag kan om hur det går till på Barnhusen och liknande instanser – oavsett hur hotad och baktalad jag blir av Moa och hennes gelikar.

Vad tycker Villalivs läsare om Ingrids ställningstagande?

(Ja du Moa, eftersom Villalivs läsare består av så gott som varenda villaägare i landet så är nog deras åsikter vitt skilda. Förhoppningsvis är de flesta kloka och rättskaffens medborgare som skulle bli djupt chockerade om de gick in på min blogg och läste hur illa det är ställt med rättssäkerheten i vårt land.)

Jag har tagit ställning och avbrutit min prenumenation. Min misstanke är att fler följer den dagen de får reda på Ingrid Carlqvists åsikter.
MVH Moa

(Eftersom Villaliv är en gratisutdelad tidning är det omöjligt att avbryta sin prenumeRation. Vad Moa hoppas på är förstås att tysta mig. På ett sätt är jag glad över hennes lågvattenmärke till brev, det bevisar ju att jag är en verklig nagel i ögat på de radikalfeminister som ger blanka fan i rättssäkerhet så länge det bara är män som åker i fängelse utan att ha begått några brott. Den dagen pendeln svänger över och kvinnor börjar skickas bakom lås och bom utan bevis, kanske Moa ångrar sig. Men då är det så dags …)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s